sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannusta ja treeniä..

Juhannusaaton treenivuorossa oli sitten jalat. Ja kyllä voin kertoa, että eilen ja tänään on ihanasti etureisissä tuntunut. En nyt jaksa tähän treeniä kovin eritellä.

Päivästä mentiinkin sitten kaverin mökille ja pelattiin perinteiset juhannusolympialaiset; oli mölkkyä ja tikanheittoa väärällä kädellä, korttien puhallusta ja vaikka mitä. Itse tietenkin niin kilpailuhenkisenä ihmisenä otan homman ainakin puolitosissaan ja onnistuin saamaan huuleni auki, noh vähän kisafiilistä ja tulin sentään sillä asenteella toiseksi. Vaikka ei voittoa tullut, niin onneksi sentään saatiin ensimmäinen naisvoittaja. Jee!! Yötä myötenhän sitä valvottiin kisojen merkeissä ja tunnustan myös nauttineeni myös muutaman saunalonkeron, mutta sen sallin nyt itselleni.

Tänään sitten olikin taas salipäivä ja vuorossa olkapäitä, selkää ja vatsaa. Olkapäitä tuli taas useampi sarja ja superilla mentiin. Yläselkä sai sitten kyytiä ylä- ja alataljassa. Vatsaa pistettiin hommiin taljassa. Huomenna alkaa taas uusi viikko ja viimenen viikko ennen lomaa. Ihanaa, nyt muuten alkaa ens viikon jälkeen hyvät kelit kun mulla alkaa loma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti